Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Katherine Diez
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:09Vejret i morgen (G)
 • 00:10Hjemme i Aarsdale (G)Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er taget til Årsdale for at finde ud af, hvem det er, der har hjemme i Årsdale.
 • 01:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Katherine Diez
 • 01:30Månedens foredrag: Arkæolog Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fra Bornholms Museum fortæller om sommerens store udgravning af en rig jernalderboplads i Nexø. På området blev der bl.a fundet enorme mængder af keramik og mange fine og unikke oldsager.
 • 02:25Vasagaard - stenalderens store mysterium 1:3 (G)Ved Vasagård på Sydbornholm arbejder arkæologer med at udgrave en kæmpestor stenalderplads. Vi har fulgt dem i 2017. Solsten, knogler og stolpehuller vælter op af jorden ved Vasagård. Det er meget mystisk, for vi ved faktisk ikke, hvad stenalderens bornholmere har brugt stedet til. Se med, når vi prøver at finde nogle svar på mysteriet i 1. afsnit af Vasagård - stenalderens store mysterium.
 • 02:55Vasagaard - stenalderens store mysterium 2:3 (G)Ved Vasagård på Sydbornholm arbejder arkæologer med at udgrave en kæmpestor stenalderplads. Vi har fulgt dem gennem sæsonen 2017. På begge sider af Læsåen har der i landskabet ved Vasagård været mystiske runde bygninger, lange rækker af palisader og dybe grave, fyldt med knogler. Men hvad har det været brugt til? Se med, når vi prøver at finde nogle svar i 2. afsnit af Vasagård - stenalderens store mysterium.
 • 03:25Vasagaard - stenalderens store mysterium 3:3 (G)Ved Vasagård på Sydbornholm arbejder arkæologer med at udgrave en kæmpestor stenalderplads. Vi har fulgt dem gennem hele 2017. Bornholms Museum venter denne gang fint besøg på sæsonens udgravninger, for dronningen kommer forbi. Se, hvordan det går i 3. afsnit af Vasagård - stenalderens store mysterium.
 • 04:00Krimimesse 2015 - Claus Mørbak Højrup (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:20Mellem os (G)
 • 04:40Stafetten Pernille Kofod Lydolph (G)Pernille Kofod Lydolph er direktør på Destination Bornholm. Hun føler sig som bornholmer, selvom hun først kom til øen som 7 årig. Pernille tror på, at mere samarbejde på Bornholm kan være med til at løfte øen på flere planer. Og hun ser generelt ret lyst på fremtiden - både for øen og hende selv.
 • 05:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Katherine Diez

FM 2016: Hvad fik mest omtale

Se i denne analyse fra Meltwaters, hvad der blandt andet var de mest omtalte emner under dette års Folkemøde.
Meltwaters analyse af Folkemødet 2016 dækker perioden 16-19. juni 2016 og omfatter datakilder fra print, online- og sociale medier.

Partiomtale:


De mest omtalte partier (print, online og sociale medier):

1. Dansk Folkeparti
2. Socialdemokratiet
3. Venstre
4. Alternativet
5. Det Konservative Folkeparti
6. Socialistisk Folkeparti
7. Liberal Alliance
8. Enhedslisten
9. Radikale Venstre


Kommentar:

Dansk Folkeparti er det mest omtalte parti på Folkemødet 2016.

Årsagen er DF-formand Kristian Thulesen Dahls udmelding om partiets ambition om at indgå i en regering, spytklats-overfaldet på tidligere partiformand og folketingsformand Pia Kjærsgaard samt DFUs Folkemøde-sang, hvor ungdomspartiet kaldte Obama for “en neger uden talent”.


Emneomtale

De mest omtalte emner (print, online og sociale medier):

1. EU og udenrigspolitik
2. Vækst og erhverv
3. Sundhed
4. Demokrati
5. Uddannelse og forskning
6. Flygtninge og integration
7. Miljø og energi
8. Transport og infrastruktur
9. Beskæftigelse og arbejdsmarked
10. Velfærd
11. Socialpolitik
12. Retspolitik


Kommentar:

EU og udenrigspolitik er det mest omtalte politiske emne på Folkemødet 2016. Årsagen er omtalen af Brexit og den forestående EU-afstemning i Storbritannien, EU’s håndtering af flygtninge- og migrantstrømmen og Danmarks rolle i EU-samarbejdet.


Fortrukne Folkemøde-medie:

Folkemødet er i alt blevet omtalt 36.610 gange på Twitter i perioden 16-19. juni 2016. Dermed er Twitter det mest benyttede medie til omtale af Folkemødet.