I samarbejde medTI FANTASTISKE FÆLLESSKABER ER NU UDVALGT


Juryen har talt og har nomineret nedenstående fællesskaber til at gå videre i konkurrencen om at blive årets FANTASTISKE FÆLLESSKAB og vinde Tuborgfondet - og Lokale og Anlægsfondens pris på 50.000 kroner og ikke mindst muligheden for at gå videre til landsfinalen, hvor prisen er på 100.000 kroner.
De nominerede i TV 2/Bornholms sendeområde er:

Bornholms Frivillige Samaritter

Bornholms Landboungdom

Gospelkoret AmaZing

My Way Movie

Rudolfklubben

Snogebæk Borgerforening Folkets Hus

Tejn Landsbyfællesskab v/ Tejn Borgerforening

Trailbuilders Bornholm

Trup Ting Tang

Værftet

Henover sommeren vil der blive produceret små portrætfilm om hver af de nominerede fællesskaber, og til september vil alle her på siden kunne stemme på, hvem der skal vinde TV 2/Bornholms regionale pris og gå videre til landsfinalen. Vinderen af den regionale pris offentliggøres på Frivillig Fredag d. 28. september og landsfinalen afgøres lørdag d. 3. november.


FANTASTISKE FÆLLESSKABER er TV 2 regionernes, Lokale og Anlægsfondens og Tuborgfondens hyldest til alt det vi har sammen.


TV 2/Bornholms jury består af; Lillan Hjort-Westh - tidligere højskoleforstander nuværende foredragsholder. Poul Friis Hansen - tidligere direktør for Bornholms Brand. Jan Jørgensen - direktør for TV 2/Bornholm. Esben Danielsen - direktør Lokale og Anlægsfonden. Anne-Marie Skov - direktør Tuborgfondet.