Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

EL: En hård fødsel

Enhedslisten er en del af budforliget for 2018, men det viste sig at være en hård fødsel.
Enhedslisten er en del af de budgetforlig, der i dag blev indgået alle kommunalbestyrelsens partier i mellem.

- Det har været lidt en hård fødsel. I går aftes var der en del poster, vi havde svært ved at se os selv i, men det har vi her i løbet af for- og eftermiddagen fået luet godt ud i, siger Morten Riis, Enhedslisten.

Alt i alt er Enhedslistens Morten Riis godt tilfreds med budgettet.

- Det er et ganske udemærket budget, fortæller Morten Riis.

Men der er dog også lidt malurt i bægeret.

- En af de ting, vi er lidt ærgerlige over, det er en af de poster, vi fik med i forbindelse med budgettet sidste år omkring integration, som er beskåret med en kvart million, siger Morten Riis.