Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Larsen-Jensen stiller op i Nordjylland

Claus Larsen-Jensen er blevet opfordret til at stille op til Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet i Nordjylland. En tillidserklæring, han sagde ja til.
Claus Larsen-Jensen har sagt ja til at stille op til Europa-Parlamentet for Socialdemokraterne i Nordjylland.
Lige nu sidder han i Folketinget som afløser for Lea Wermelin, hvis barsel slutter efter Påske. Men hvis repræsentantskabet vælger at følge bestyrelsens indstilling på sit opstillingsmøde 21.april, så venter der Claus Larsen-Jensen en ny opgave:

- Når man får et tilbud, og det er et ønske fra en enig bestyrelse, så siger jeg da ja. Det er da en tillidserklæring, siger Claus Larsen-Jensen.

Hvis det ender med, at der peges på ham i Nordjylland, så bliver det også et farvel til Claus Larsen-Jensen som bornholmsk folketingskandidat:

- Jeg tror ikke på, at vi får to pladser på Bornholm eller at jeg vipper Lea(Wermelin, red.). Men det betyder ikke, at jeg flytter fra Bornholm eller glemmer Bornholm. Da jeg sad i Europa- Parlamentet sidst ( som afløser for Dan Jørgensen i2013-2014, red.)kørte jeg sælsagen, som jeg nu har fulgt op på igen og vist, at man godt må regulere den, siger Claus Larsen-Jensen.

Socialdemokraterne i Nordjylland har lagt vægt på, at de gerne vil have en kandidat med erfaring fra lands- og europæisk politik.

Claus Larsen-Jensen er opstillet til at være folketingskandidat for Socialdemokratiet på Bornholm, når partiet har generalforsamling 21.marts. Her modtager han genvalg indtil der foreligger en ny situation. Han oplyser også, at han stadig vil fungere som suppleant for Lea Wermelin frem til næste folketingsvalg, skulle der blive brug for det igen.

Der er valgt til Europa-Parlamentet hver 5. år. Datoen for valget er ikke fastlagt endnu, men netavisen piopio.dk skyder på, at valget bliver 26.maj 2019.
Der skal vælges 13 danske medlemmer af Europa-Parlamentet.