Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Campus Bornholm har fået ny bestyrelse

Laust Joen Jakobsen er ny bestyrelsesformand for Campus Bornholm. Han er valgt af en enig bestyrelse.
En enig bestyrelse pegede på Laust Joen Jakobsen, som ny formand for Campus Bornholm. Bestyrelsens første møde gik med at kosntituere sig, og altså pege på en ny formand.

Laust Joen Jakobsen er tilknyttet Københavns Professionshøjskole, tidligere rektor for UCC, bestyrelsesmedlem i Campus Bornholm samt fortsat medlem af Bornholms Vækstforum. Laust Joen Jakobsen har således et indgående kendskab til uddannelsesområdet på Bornholm. Det fortæller Campus Bornholm i en netop udsendt pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at forsætte i Campus Bornholms bestyrelse og ser frem til posten som formand, udtaler den nye formand og fortsætter:

- Campus Bornholm står over for realiseringen af et ambitiøst uddannelsesprojekt, som ikke tidligere er set i Danmark. Det kræver en stærk bestyrelse og et tæt og dynamisk samspil mellem skolens bestyrelse, ledelse og medarbejderne.

Ved konstitueringen blev Steen Nielsen, bestyrelsesformand for Jensen DENMARK valgt som næstformand og den samlede bestyrelse, består af i alt 14 medlemmer. De 11 medlemmer er udpeget af en række organisationer, og derudover har bestyrelsen valgt 3 udefrakommende medlemmer.

Det fulde bestyrelse ser ud som følger:

Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen
Rådgivende konsulent Københavns Professionshøjskole
Udpeget af Københavns Professionshøjskole

Næstformand Steen Nielsen
Bestyrelsesformand Jensen DENMARK
Udpeget af Dansk Industri

Mette Hansen
Administrations- og HR chef i Bornholms Middelaldercenter
Udpeget af Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening


Klaus Holm
Afdelingsformand i Dansk Metal Bornholm
Udpeget af LO Sektion Bornholm

Jonna Nielsen
Faglig sekretær 3F Bornholm
Udpeget af LO Sektion Bornholm

Winni Grosbøll
Borgmester Bornholms Regionskommune
Udpeget af kommunalbestyrelsen

Wilbert van der Meer
Sekretariatschef Copenhagen Business School
Udpeget af et Universitet og Copenhagen Business School i forening

Mikkel Toudal
Underviser på de gymnasiale uddannelser Campus Bornholm
Udpeget medarbejderrepræsentant

Ole Hejlskov Nielsen
Underviser på erhvervsuddannelserne Campus Bornholm
Udpeget medarbejderrepræsentant

Louise Frandsen
Elev på STX Campus Bornholm
Udpeget elevrepræsentant

Line Sørensen
Elev på HHX Campus Bornholm
Udpeget elevrepræsentant

Trine Ladekarl Nellemann
Rektor for Next – Albertslund Gymnasium
Valgt som selvsupplerende medlem

Peter Vesløv
CEO Beck Pack Systems
Valgt som selvsupplerende medlem

Karen Margrethe Hansen Bager
Direktør DGI Bornholm
Valgt som selvsupplerende medlem