Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 00:1019.30Nyheder (G)
 • 00:20Sommerservice (G)
 • 00:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:55Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 01:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:10Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:40Månedens foredrag - Anders Pihl (G)"Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra?" Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 05:00Stafetten - Morten Holten (G)Morten Holten flyttede 1. januar 2015 med sin familie til Bornholm. Han arbejder nu som direktør i Bornholms Brand. Morten Holten er optaget af øens udvikling og ser fortrøstningsfuldt på Bornholms fremtid.

KB: Mange penge til trafikprojekter

Cykelstier, krydsninger og fortove. Et millionbeløb blev til aften frigivet til trafikprojekter ved Rønne "Riviera", Søndermarksskolen og Campus Bornholm.
Der skal laves enkeltrettede cykelstier og fortove i begge vejsider på Ndr. Kystvej i Rønne. Fra Silkegade overfor Nørrekås og videre op til rundkørslen. Pris: 9 mio. kr, hvor Transportministeriets bedrager med ca. 8 mio. kr. fra puljen for ”Bornholms Cykelveje 2016-19”.

Trafiksikkerheden om Søndermarksskolen skal højnes og til det bevilligede kommunalbestyrelsen 550.000 kr. Senere følger tiltag ved Hans Rømer Skolen til 1.595.000 kr.

Sluttelig måtte kommunalbetsyrelsen tage stilling til, om det var okay, at trafikforanstaltninger ved Campus Bornholm og Aavangsskolen blev forhøjet med 5.550.000 kr. til den nette sum af 6.750.000 kr. Det gjorde de - undtagen Enhedslisten, som ikke ville være med til at lave permanente tiltag ved Campus Bornholm. Partiet ønsker, at man tester diverse tiltag, før man lægger sig fast på en endelig løsning.