Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Borgmesteren mødes med to ministre

Erhvervsminister Rasmus Jarlov og økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, skal i næste uge mødes med Bornholms borgmester.
I den kommende uge har borgmester, Winni Grosbøll, to vigtige møder med henholdsvis erhvervsminister Rasmus Jarlov og
økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Når Rasmus Jarlov sidder til bords, byder dagsordenen på en erhvervsfremmeindsats på Bornholm. Når Simon Emil Ammitzbøll-Bille overtager stolen er det for at diskutere muligheden for en forlængelse af den udviklingspartnerskabsaftale, der betyder en særlig økonomisk søtte til Bornholm.

Mødet med Rasmus Jarlov finder sted tirsdag 21. august kl. 14:00, mens mødet med Simon Emil Ammitzbøll-Bille finder sted fredag 24. august kl. 10:30. Begge møder vil foregå i København.

Endnu et vigtigt punkt er plottet ind i borgmesterens kalender i næste uge; nemlig onsdag 22. august kl. 16.00, hvor hun deltager i afskedsreceptionen for nedlukning af asylcentret, Slottet. Dermed lukkes det sidste asylcenter på Bornholm.