Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Gruppeformand overtager Nexø Camping

Søren Schow fra Venstre har købt Nexø Camping. Den nye tilværelse som campingpladsejer giver politikeren nye udfordringer og sikrer tid til kommunalpolitik.
Venstres gruppeformand Søren Schow har købt Nexø Camping. Han overtager campingpladsen den 7. september. Ifølge Søren Schow er der flere gode grunde til, at tilværelsen som kaptajn på havs bliver skiftet ud med en hverdag på campingpladsen i Nexø:

- En af grundene til, at jeg har valgt at gå den her vej er politik. Jeg vil gerne blive på Bornholm og lave politik. Hvis jeg skulle sejle et andet sted eller sejle langfart, ville der ikke være mulighed for at blive i bornholmsk politik, og det vil jeg gerne. Desuden har jeg kørt forbi campingpladsen flere gange og tænkt, at sådan en kunne jeg godt tænke mig at have, siger Søren Schow fra Venstre.

Selvom tilværelsen som campingpladsejer er forholdsvis ny for Søren Schow, har han allerede gjort sig tanker om nye tiltag på campingpladsen:

- Jeg ved, at folk vælger hytterne til først, og det er dem, der har den længste periode, hvor de er udlejet. Der er femten i øjeblikket, og jeg må sætte fem mere op. Det er det, jeg har tænkt mig at gøre i første omgang. Så har jeg tænkt på, at butikken i servicebygningen måske kan laves om til cafe, hvor folk også kan komme ind fra gaden. Det kunne være et godt sted at nyde udsigten og tage en drink om aftenen, siger Søren Schow.

Selvom den nye ejer gerne vil lave nye tiltag, så er der også stor fokus på, at campingpladsen skal være en god forretning:

- Nu har jeg fået indsigt i de regnskaber, der ligger, og jeg må nok sige, at det ikke er noget, man bliver millionær af. Jeg skal sætte mig ned og se, hvor jeg kan lave nogle investeringer, så jeg kan øge indtjeningen. For mig gælder det om at skabe en plads, hvor gæsterne har det hyggeligt, men det handler også om at etablere en virksomhed med en vis omsætning, siger Søren Schou.

Nexø Camping kan, ifølge Søren Schow, have op mod 300 gæster.