Næste udsendelse: 23:25 Nationalpark Thy (43:52) (G)

TV i dag

 • 23:00Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

KB: 170 medarbejdere rykkes til Snorrebakken

Det tidligere uddannelsescenter på Snorrebakken skal fyldes med medarbejdere. Det betyder blandt andet, at borgmesteren rykkes.
Der kommer mere liv på Snorrebakken. Det betyder, at der skal flyttes medarbejdere. Første fase af flytningen betyder, at Center for Erhverv, Byg og Sekretariat flytter fra Ullasvej og Tejn og samles på Snorrebakken.

Center for Erhverv, Byg og Sekretariat flytter fra Ullasvej og Tejn og samles på Snorrebakken. Desuden skal Business Center Bornholm også flytte fra Landemærket.

Borgmesteren forlader også Ullasvej sammen med direktionen og også Center for Sundhed. I alt kommer der cirka 170 medarbejdere på Snorrebakken.

Udflytningen til Snorebakken betyder, at der bliver ledige lokaler på Ullasvej, der skal fyldes i fase to.

Dansk Folkeparti meddelte, at de ikke kunne medvirke, og Linda Kofoed Persson sagde følgende i debatten:

- Jeg synes, det er bekymrende at vi ikke tager medarbejdernes bekymringer mere til os, når vi nu vælger at vedtage det her, lød det fra Linda Kofoed Persson.

Modsat kunne Bornholmerlisten godt bakke op om at flytte medarbejderne til Snorrebakken.

- Det er langt bedre, end det vi har i dag, konstaterer Kirstine van Sabben.

Samtidig ligger det fast, at Ullasvej fortsat skal huse Center for Børn og Familie, Center for Skole, Center for Ældre og Center for Psykiatri og Handicap.