Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Bornholmslinjen: Vi lærer stadig

Ændringerne af gebyrerne er ifølge Bornholmslinjen et udtryk for en erkendelse af, at koncepter fra Kattegat ikke nødvendigvis fungerer på Bornholm.
Bornholmslinjens to forslag om gebyrændringer skyldes ikke kun, at gebyrerne har været for voldsomme. Rederiet er også blevet klogere:

-Vi er kommet med en række tiltag og koncepter, som vi ved virker fra Kattegat. Vi er begyndt at komme til en erkendelse af, at bare fordi det virker rigtig godt på Kattegat, er det ikke nødvendigvis sikkert, at det fungerer godt på Bornholm. Nu er vi tre måneder inde i vores sejllads på Bornholm, og vi lærer noget nyt hver eneste dag, siger Jesper Maack.

De to forslag kommer dagen før forligskredsen bag aftalen om færgebetjeningen af Bornholm mødes. Men det har ifølge Jesper Maack intet at gøre med tidspunktet for forslagene:

- Det har intet med mødet i forligskredsen at gøre. Det kører i andre spor end det her. Det her handler om, at vi har kigget os selv og bornholmerne i øjnene og fundet ud af, at vi er nødt til at bakke en lille smule i forhold til nogle af de ting, vi har haft med og som vi ved har virket på Kattegat, men som bornholmerne ikke har været så begejstrede for, siger Jesper Maack.

Inden forslagene kan blive en realitet, skal de igennem en høringsfase hos Trafikkontaktrådet og efterfølgende godkendes af Transportministeriet.