Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Linda Persson: Tidsplan for stram

Ansættelsesprocessen er for stram tidsmæssigt og så er det vigtigt, at tage medarbejderne med, siger DF-politikeren, som er i undertal i økonomi-udvalget.
Den tidligere kommunaldirektør Peter Loft blev fyret den 8. oktober og siden da har koncerndirektør Johannes Nilsson været konstitueret direktør for Bornholms regionskommune. Nu skal stillingen besættes og i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget skal man i aften tage stilling til hele processen.

- Vi mangler noget tid. Planen er simpelthen for stram. Det er ligegyldigt, om det bliver med start 1. februar eller første marts, siger Linda Kofoed Persson(O), som sidder med i udvalget.

Allerede nu er der debat om både tidsplan og det ansættelsesudvalg, som skal ansætte den nye kommunaldirektør. Medarbejdernes repræsentant skal ikke sidde med til bords, hvilket medarbejderne er utilfredse med og her får de igen opbakning fra Linda Kofoed Persson:

- Kommunen profilerer sig med, at vi tager medarbejderne alvorligt. Det gør vi ikke, hvis vi ikke hører medarbejderne ordentligt. Det nytter ikke noget at tromle henover dem, siger Linda Kofoed Persson og tilføjer:

- Vi har allerede talt om det her på et møde for gruppeformændene (for de politiske partier, red.), og der mødte jeg ikke opbakning. Men man kan håbe, at presset fra medarbejderne gør, at man er lydhør, siger Linda Kofoed Persson.

Mødet i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget finder sted i dag kl. 17:00.