Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Medarbejdere drøfter pladser i ansættelsesudvalg

Til onsdagens møde i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget blev det besluttet, at medarbejderne skal inddrages, når der skal findes en ny kommunaldirektør.
Onsdag fortalte TV 2/Bornholm, at medarbejderne i kommunen var utilfredse med, at de ikke blev inddraget i ansættelsen af en ny kommunaldirektør. Onsdag aften var der møde i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget, hvor det blev besluttet, at medarbejderne får to pladser i ansættelsesudvalget - en fra ledelsen og en medarbejder.

- Jeg vil ikke sige, at vi ikke er positive. Det lyder fantastisk, at man nu på dette tidspunkt kan komme med det forslag, og de ønsker til os. Men jeg har ikke modtaget nogen officiel melding fra ledelsen, og det er dét, vi går og afventer, siger Karen Lynn Jacobsen, næstformand i HovedMed, som er kommunens centrale samarbejdsudvalg.

Meldingen fra HovedMed lød i går, at man ikke ville være med i ansættelsesudvalget, ligegyldigt hvad der blev besluttet på onsdagens møde, fordi man følte sig overset, og udvalget allerede var så langt i processen, at man ikke ville blive hørt. Men nu vil medarbejderne drøfte situationen, før der træffes en endelig beslutning.

- Jeg vil ikke udtale mig på vegne af alle medarbejderrepræsentanter, før vi har drøftet sagen. Der er flere, som sidder på skoler og underviser børn, og jeg venter på en tilbagemelding fra dem. Men der er flere ting, der er åbnet op for i forhold til ansøgningsfristen og antal deltagere, så vi ser på det. Vi er positivt indstillet, men vi afventer lige, at vi drøfter sagen, siger Karen Lynn Jacobsen.