Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Jess og Linda Kofoed Persson vinder skattesag

I 2,5 år har politikerparret haft en skattesag kørende om, hvorvidt de drev deres hestestutteri professionelt eller ej. I dag afgjorde Landsskatteretten sagen.
- Jeg havde en grædende mand i røret, og det hele var meget følelsesladet, da vi så endelig læste afgørelsen igennem. Det har været utrolig hårdt psykisk at gå med en sag af denne karakter over hovedet i så lang tid, men nu er vi glade og lettede, fortæller Linda Kofoed Persson.

Politikerparret Jess Christian og Linda Kofoed Persson, som også driver hestestutteriet Stutteri Ice ved Vestermarie, har igennem de seneste 2,5 år ligget i retssag mod SKAT. Sagens kerne har drejet sig om, hvorvidt parret drev deres stutteri som en hobbyvirksomhed eller professionelt.

- SKAT fortalte os i 2016, at de ville granske vores regnskaber og stævnede os for at drive hobbyvirksomhed og dermed ulovligt køre med underskud i en række år, fortæller Linda Kofoed Persson.

Hobbyvirksomhed eller professionel virksomhed. Forskellen kan betyde lov til at køre med underskud i hestesporten, hvor udgifterne er store i starten, med etableringsomkostninger, inseminering, føl og træning, hvorefter afkastet - såsom præmier og hesteavl - først kommer senere.

- Vi har kørt følhopper til Frankrig, vi har investeret i bedre følhopper og opgraderet vores faciliteter. Vi har hele tiden ment, at vi har kørt tingene professionelt, og det har vi nu fået medhold i, siger Linda Kofoed Persson.

I følge parret Persson og deres advokat, så har SKAT ikke mulighed for at anke sagen efter afgørelsen i Landsskatteretten.