Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:40Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 01:20Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 01:50Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:30Mens du sover (7:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Rune Skuym-Nielsen (G)Journalist Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo "Jakob var her".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Sorø, Dybbøl, Nørresundby, Bagenkop og Nykøbing Sjælland.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ræve (G)I Vild Med Dyr skal vi med Anna Louise Tranæs Didriksen ud og fodre rævene i Skandinavisk Dyrepark.
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.

FV19: Kandidater ser frem til 'boble' brister

Valgkampen har nu kørt i 27 dage, og kandidaterne ser frem til at få vælgernes dom på onsdag.
Denne valgkamp til folketingsvalget har været den længste siden 1975.

Her til eftermiddag og aften skulle folketingskandidaterne endnu en gang debattere, og når valgkampen kører på sin 27. dag, så begynder trætheden at melde sig hos kandidaterne.

- Det har været den længste valgkamp, jeg har haft, og det kan man selvfølgelig også mærke i kroppen. Men vi kæmper til det sidste, siger Joachim Hjorting, Det Konservative Folkeparti.

Og Peter Juel-Jensen fra Venstre giver ham ret.

- Det har været den længste jobsamtale, jeg nogensinde været til, konstaterer han.

Mandag eftermiddag var Danske Bank i Rønne rammen om endnu en debat. Her kom de tilhørende med spørgsmål, og folketingskandidaterne argumenterede og debatterede om alt fra sundhed til halal.

Efter endnu en debat og to dage til folketingsvalget skal stå, så ser politikerne - trods politisk ståsted - frem til, at det bliver grundlovsdag, borgerne skal til stemmeurnerne og valgkamps 'boblen' brister.

- Jeg tror slet ikke, jeg kan sove, når det er overstået. Man er i sådan en boble, så jeg ved faktisk ikke, hvordan det bliver at komme ud af den boble, siger Mathilde Lissau, spidskandidat, Radikale Venstre.

- Jeg glæder mig rigtig meget til på onsdag, fortæller Jess Christian Persson, spidskandidat, Dansk Folkeparti.

- Jeg glæder mig til at få mit helt almindelige hverdagsliv tilbage igen. Selvom det er super spændende og fedt at lave politik, så er det også virkelig, virkelig hårdt, mener Maria Hach, Alternativet.

- Jeg glæder mig ekstremt meget. Det kan jeg ikke sætte ord på. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok, siger Niels Chresten Andersen, Kristendemokraterne.

- Jeg glæder mig mere til på torsdag, afslutter Morten Riis fra Enhedslisten og griner.

Du kan se meget mere til folketingskandidaterne i vores nyhedsudsendelse klokken 22:00. Og hvis du vil vide mere om partierne, så kan du se eller gense en lang række programmer og debatter på play.tv2bornholm.dk.