Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Unge alternativister går sammen på Bornholm

En gruppe unge er gået sammen om at stifte Alternativets Unge Bornholm. I dag havde ungdomsorganisationen besøg af partiets leder Uffe Elbæk.
Der var mødt så mange op på Østergade 50 i Rønne, at der ikke var stole nok, da Alternativets Unge Bornholm i dag fik besøg af partiets leder Uffe Elbæk.

Første skridt til ungdomspartiet blev taget i december sidste år, og den 8. april var der stiftende generalforsamling.

Bertram Frederik Kjær Johansen, der til daglig går i 2. g på STX, er en af initiativtagerne til gruppen.

- Vores mission er rigtig meget at få unge til at deltage i politik. Og give dem, der allerede synes, det er interessant, et sted, hvor de kan tale om grøn politik, siger Bertram Frederik Kjær Johansen.

Alternativet opfordrer ikke unge alternativister til at danne ungdomspartier, men Uffe Elbæk er alligevel glad for det, han ser.

- Vi synes jo egentlig, at de unge skulle være en del af moderpartiet, og at der i Alternativet skal være alle generationer. Men der bliver ved med at poppe de her ungdomsgrupper op rundt omkring i landet, og det gør mig jo glad, for det er på deres eget initiativ og med deres egen motivationskraft, siger Uffe Elbæk.

Bertram Frederik Kjær Johansen var da også rigtig glad for, at Uffe Elbæk havde taget sig tid til at besøge dem.

- Det er super fedt, at det har kunnet lade sig gøre. Så i dag sidder vi og stiller ham nogle spørgsmål og har en lille dialog om, hvad Alternativet egentlig er, siger Bertram Frederik Kjær Johansen.

Der er lige nu 11-12 medlemmer af Alternativets Unge Bornholm.