Nu kan du købe din egen spejderlejr

37.000 spejdere mødtes denne sommer til Spejdernes Lejr i Sønderborg. Selvom spejderne for længst er vendt hjem, er der stadig masser af grej tilbage, som du nu kan købe.
Fællessange, råbåndsknob og lettere brændte snobrød. Det er, hvad de fleste forbinder med spejderlejre. Men de færreste tænker nok over, at en spejderlejr også kan rumme så forskellige effekter som 15 vaskemaskiner og tørretumblere, 201 cykelpumper, 50 lokkeænder, over 10 kilometer toiletpapir og en 60 meter lang flydebro.

Det er imidlertid tilfældet, når mange tusinde spejdere fra ind- og udland har været samlet i en uge i det, der i størrelse minder om en mellemstor dansk provinsby.

Alt dette grej skal nu skal genbruges. Derfor har "Campen Auktioner" påtaget sig opgaven med at sælge de mange tusinde effekter til både virksomheder og private bydere.

- Hos Campen Auktioner sælger vi stort set alt – fra veteranbiler over væddeløbsheste og entreprenørmaskiner til varelagre fra sybutikker. Men det er første gang, vi sælger en hel spejderlejr, fortæller direktør Finn Campen fra Campen Auktioner.

Hele auktionen foregår online, så både privatpersoner og virksomheder kan byde på de mange auktionsnumre. Og foruden de større ting, kan man også købe pressininger, telte, skruemaskiner og meget meget andet.