Skoleklasse skal møde Kronprinsessen

8.y fra Rønne Privatskole er med når Kronprinsesse Mary deler priser ud til skoleelever.
H.K.H. Kronprinsesse Mary, ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og vicegeneralsekretær i Sex & Samfund Tania Dethlefsen er med til fejringen, når vinderne af årets Mediekonkurrence for skoler kåres den 17. maj i JP/Politikens Hus.

Blandt prismodtagerne er bornholmske 8.y fra Rønne Privatskole.

Mediekonkurrencen for skoler har været rekordstor i år. Flere end 500 klasser har tilmeldt sig konkurrencen, og elever landet over har fordybet sig i at ideudvikle, researche og skabe skarpe historier ud fra temaet ”Elsk dig selv – krop og idealer”.

Temaet går tæt på de unge, og i mange artikler har eleverne fra 6.-10. klasse taget udgangspunkt i deres egen hverdag. De har blandt andet fokuseret på mobning, spiseforstyrrelser, skolernes badeforhold og køn og seksualitet.

En enig jury bestående af repræsentanter for Sex & Samfund og Mary Fonden samt journalister fra henholdsvis Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet har fundet vinderne i konkurrencens otte kategorier. De otte klasser præmieres for særdeles velskrevne og interessante nyheder med overraskende vinkler og et dygtigt visuelt arbejde med fotos og layout.