Høje købspriser betyder travlhed hos mægler

De stigende købspriser på det bornholmske ejendomsmarked er gode nyheder for øens ejendomsmæglere. Real Mæglerne i Rønne har nemmere ved at afsætte ejerboliger.
Når købspriserne på de bornholmske ejerboliger stiger, så bliver det også nemmere at sælge boligerne. Det går nemlig godt på det bornholmske ejerboligmarked.

Tidligere har mediet Boligsiden.dk beskrevet, at de bornholmske ejerboliger bliver solgt til priser der i gennemsnit er over 20 procent højere sammenlignet med samme tid for fem år siden. Det er noget, man kan mærke hos en af øens ejendomsmæglere, Real Mæglerne i Rønne.

- Vi kan mærke der er væsentligt mere efterspørgsel, og det har påvirket priserne i opadgående retning, siger indehaver og ejendomsmægler, Gurli Hansen til TV 2/Bornholm.

Men selvom det har påvirket priserne til at ligge i den højere ende, så er det ikke noget, der har påvirket evnen til at afsætte ejerboliger - tværtimod.

- Jeg kan se på nogle af de huse, vi får til salg, at der ikke bliver diskuteret prisafslag længere og liggetiderne er blevet væsentligt forkortet, siger hun.

Også bankerne kan mærke en øget optimisme på området. I Nyhederne klokken 19.30 kan du se mere.