FM 2018: Bornholmske producenter forkæler rejsende

Flere bornholmske producenter står i disse dage klar til at forkæle de mange flyrejsende, der flyver til Folkemødet fra Københavns Lufthavn.
De næste dage vil rejsende, der skal til Folkemødet på Bornholm, kunne smage en masse spændende, lokale fødevarer, inden de skal med flyet mod Bornholm fra Københavns Lufthavn.

Sol Over Gudjhem-brødrene, Mads og Mikkel Marschall, har nemlig samlet en række bornholmske producenter i Københavns Lufthavn for at give de rejsende en smagsprøve på de mange fødevarer, som Bornholm har at tilbyde.

- Det er efterhånden ikke noget nyt, at bornholmske råvarer er inde i varmen i det gastronomiske Danmark. Men det er klart, at det er en helt fantastisk mulighed for øens dygtige producenter at få lov til at være en del af Folkemødet på en helt ny og super spændende måde i Københavns Lufthavn. På den måde bliver vi fra begyndelsen af Folkemødet en naturlig del af oplevelsen og samtalen - og vi snakker jo alle tit om god mad, siger kok Mads Marschall.

Til de morgenfriske er der mejeriprodukter fra Bornholms Andelsmejeri, henover frokost er der f.eks. en sildemad, og ud på eftermiddagen står den blandt andet på Hallegårds delikate charcuteri.

Derudover kan passagererne også stifte bekendtskab med "vandkefirperler", der er en læskedrik brygget på en svamp.