Juel Jensen: Bornholm skal tale med én stemme nu

Det bornholmske folketingsmedlem for Venstre, Peter Juel Jensen, er glad for transportministerens kritik af Molslinjen. Nu skal fejl og mangler rettes op, mener han.
- Jeg glæder mig over, at ministeren bakker bornholmerne op. Vi har kunnet se de seneste måneder, at der er en række udfordringer, og nu kommer ministeren på banen, og det er jeg rigtig glad for.

Sådan lyder reaktionen fra Peter Juel Jensen på transportminister Ole Birk Olesens (LA) kritik af Molslinjen. Samtidig opfordrer han bornholmerne til at stå sammen om at få ændret kritikpunkterne.

- Det, der er vigtigt nu, er, at bornholmerne taler med én stemme, og at vi får rettet alle de fejl og mangler op, for vi havde ikke forestillet os, at når man tilførte forliget flere penge, at man så så stort på de ting, som bornholmerne havde fået kæmpet ind i den forrige kontrakt.

Peter Juel Jensen forventer, at rederiet mestrer en besejling til og fra Bornholm, som forbedrer forholdende for bornholmerne og at erhvervslivet på øen kan fungere på samme vilkår som erhvervslivet andre steder i Danmark.

- Vi havde regnet med, at vi med Molslinjen fik en færge ala Leonora Christina, som kunne sejle i det hårde vejr, den samme service, den samme gode betjening, men til væsentlig færre penge, fordi der kom flere penge ind i forliget, siger Peter Juel Jensen.