Ti år med pizzaer

Svanekedrengen Gorm Wisweh markerer i denne uge sit 10-års jubilæum med sit pizza-imperium.
I 2004 startede Gorm Wisweh med at lave hjemmelavede pizzaer i sin mors Café i Svaneke. Nogen år efter åbnede han sit første pizzeria ovre.

Gorm Wisweh har tidligere i et interview fortalt, hvordan han gik på Svaneke Skole sammen med "lakridskongen" Johan Bülow, samt Rasmus Kofoed, Magnus Høegh Kofoed og Nicolai Nørregaard, der står bag Michelin-restauranten Kadeau.

Gorms far var kok, men faren døde da Gorm var kun otte år. I dag er Gorm Wisweh 36 år, og kan nu holde ti års jubilæum med sine 12 restauranter. Den første åbnede I København i 2008.

Jubilæet blev markeret med gratis pizzaer i en række byer i søndags, og i morgen fredag bliver der holdt en stor fest i Magstræde. Her bliver de mest spændende retter fra menukortet igennem de seneste 10 år serveret.