Medarbejdere drøfter pladser i ansættelsesudvalg

Til onsdagens møde i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget blev det besluttet, at medarbejderne skal inddrages, når der skal findes en ny kommunaldirektør.
Onsdag fortalte TV 2/Bornholm, at medarbejderne i kommunen var utilfredse med, at de ikke blev inddraget i ansættelsen af en ny kommunaldirektør. Onsdag aften var der møde i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget, hvor det blev besluttet, at medarbejderne får to pladser i ansættelsesudvalget - en fra ledelsen og en medarbejder.

- Jeg vil ikke sige, at vi ikke er positive. Det lyder fantastisk, at man nu på dette tidspunkt kan komme med det forslag, og de ønsker til os. Men jeg har ikke modtaget nogen officiel melding fra ledelsen, og det er dét, vi går og afventer, siger Karen Lynn Jacobsen, næstformand i HovedMed, som er kommunens centrale samarbejdsudvalg.

Meldingen fra HovedMed lød i går, at man ikke ville være med i ansættelsesudvalget, ligegyldigt hvad der blev besluttet på onsdagens møde, fordi man følte sig overset, og udvalget allerede var så langt i processen, at man ikke ville blive hørt. Men nu vil medarbejderne drøfte situationen, før der træffes en endelig beslutning.

- Jeg vil ikke udtale mig på vegne af alle medarbejderrepræsentanter, før vi har drøftet sagen. Der er flere, som sidder på skoler og underviser børn, og jeg venter på en tilbagemelding fra dem. Men der er flere ting, der er åbnet op for i forhold til ansøgningsfristen og antal deltagere, så vi ser på det. Vi er positivt indstillet, men vi afventer lige, at vi drøfter sagen, siger Karen Lynn Jacobsen.