Vikings herrer ser frem til topopgør i weekenden

Weekendens opgør mellem Viking Rønne Håndbold og CBS Sport i herrernes serie 1 kan blive afgørende i kampen for oprykning, da flere hold ligger tæt i puljen.
Lørdag klokken 13.30 spiller Viking Rønne Håndbold sin første hjemmekamp efter julepausen mod CBS Sport.

CBS Sport kommer til Rønne med to friske sejre i bagagen og er et af flere hold, der lige nu kæmper for at komme til at spille om oprykning i puljen. Det samme gør Viking Rønne Håndbold.

- Vi er forsat ubesejret, og det er vores egen fortjeneste – CBS er et af de bedste hold vi har mødt indtil nu, jeg forudser, at det bliver en tæt kamp på lørdag, hvor vi skal arbejde med høj intensitet fra start til slut, siger træner Michael Mortensen.

Holdet har en travl forårssæson i sigte, da flere af kampene fra første del af sæsonen er blevet udsat. Kombineret med den tætte pulje betyder det, at spillerne for alvor skal vise, hvad de kan i de kommende kampe.

- Det er den første kamp efter jul, men vi har haft to gode træningspas, som gør, at vi er klar til at gå ud og spille vores eget spil, vi har et bundsolidt forsvar og mange muligheder i angrebet - så med den rette mentale indstilling på lørdag, samt en god portion tålmodighed, så ligger der to point og venter, siger Michael Mortensen.

Viking Rønne Håndbold ligger lige nu på en 5. plads i puljen med 11 point - to point mindre end puljens 2. plads, som giver adgang til at spille om oprykning.

Truppen til weekendens kamp er:
Mark Filbert, Kristian Jeppsen, Oliver Koefoed, Kristen Harild, Max Hansen, Marc Andersen, Marco Hansen, Kim Rander, Jacob Mortensen, Kasper Fediøw, Jacob Ovesen, Frederik Vest.