Flytning koster ekstra fire millioner

Det bliver cirka fire millioner kroner dyrere end først beregnet at rykke kommunens medarbejdere til lokaler på Snorrebakken.
Det er udtryk for rettidig omhu, når kommunen nu trækker i nødbremsen. Det siger kommunaldirektør Johannes Nilsson, der oplyser, at beregninger viser, at det bliver fire millioner kroner dyrere end ventet at gøre lokalerne på Snorebakken klar.

- Så sker det jo, at man bliver klogere undervejs. Det er vi blevet her, hvor vi må konstatere, at de arbejdsmiljømæssige foranstaltninger, som der skal til for at samles, bliver dyrere end vi oprindeligt havde forudsat, og så synes jeg egentlig, at det er rettidig omhu lige at trykke på pause, siger Johannes Nilsson, der er kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune.

Oprindeligt var der budgetteret med, at det skulle koste 7,7 millioner kroner at opdatere lokalerne på Snorebakken, så kommunens ansatte kunne flytte ind. Nu viser det sig, at regningen i stedet lander på cirka 12 millioner kroner. Altså en budgetoverskridelse på omkring 4,3 millioner kroner.

Er det sjusket arbejde, som ligger til grund for den her situation?

- Nej, det er ikke min vurdering. Min vurdering er simpelthen, at vi må konstatere, at da vi kom til at arbejde med bygningerne i sin detalje, så er der dukket nogle ting op, som vi ikke har vidst fra starten af, siger Johannes Nilsson.