Rønne fB mister sejr til sidst

De Sorte Helte var bagud - kom foran tre minutter før tid - men måtte se Skjold udligne til allersidst til 2-2, i lørdagens fodboldkamp i Københavnsserien.
Gæsterne fra Østerbro-klubben Skjold burde, midtvejs i anden halvleg, have lukket dagens opgør på Rønne Stadion Nord i Rønne.

Fem store målchancer skabte københavnerne i første halvdel af anden halvleg, men kun en enkelt blev udnyttet, til en føring på 1-0.

Med 17 minutter igen, brød bornholmernes målfarlige Chriss Jacobsen igennem i højre side, og spillede Mads Bonde fri inde foran mål. Bonde scorede sikkert til 1-1 for Rønne fB - og tre minutter før tid så centerforwarden Chriss Jacobsen ud til at blive bornholmsk matchvinder, da han rykkede fri og bragte Rønne fB foran 2-1.

Men fire minutter inde i dommer Kim Andersens tillægstid kom udligningen, under Skjolds sidste pres - så 2-2 på Rønne Stadion Nord.

I hvert fald, når byens fodboldhold spiller på grønsværen!

Opdatering: Vi havde i en tidligere udgave af denne artikel skrevet, at Rønne Stadion Nord har skiftet navn til Bo42 Arena. Dette er ikke helt korrekt. RIK og Bo42 har indgået en sponsoraftale, der indebærer, at stadionet fremover kommer til at hedde Bo42 Arena - dog kun når RIK afholder arrangementer på stedet. Aftalen træder først i kraft 1. juli. Vi beklager forvirringen.