Anders Vistisen roser bornholmske DF-kandidater

Bornholmerne Peter Kofod og René Danielsson ligger i top på DFs kandidatliste til Europaparlamentsvalget. Nu får de ros fra deres kollega i Bruxelles Anders Vistisen.
Når der 26. maj er valg til Europaparlamentet, så kan Bornholm blive stærkt repræsenteret. Bornholmerne Peter Kofod og René Danielsson er nemlig henholdsvis nummer et og fire på Dansk Folkepartis kandidatlise til valget.

Nuværende Medlem af Europaparlamentet fra Dansk Folkeparti Anders Vistisen roser de bornholmske politikere, og glæder sig over, at de er på listen.

- Jeg kender Peter Kofod fra hans tid som ungdomsformand, og jeg kender René Danielsson fra lokalpolitik, og de er begge dygtige, siger Anders Vistisen.

Han glæder sig over, at hele holdet til valget er stærkt, som han siger, men han roser de to bornholmere for at være nået til tops på kandidatlisten.

Bornholm har allerede repræsentation i Bruxelles i form af Jeppe Kofod. Han er den socialdemokratiske spidskandidat, og selvom chancen for, at han få fem år mere, er stor, så har Anders Vistisen en lille kommentar med på vejen.

- Ja, så må vi se, om det bliver Kofod eller Kofod, der løber med solskinsøen, griner Anders Vistisen.