Kommunen åbner for indsigelser over stadionnavn

Diskussion om nyt navn til Rønne Stadion Nord i forbindelse med sponsoraftale mellem RIK og Bo42 har givet anledning til, at kommunen nu åbner for indsigelser.
Rønne Stadion Nord kommer fra 1. juli til at skifte navn til Bo42 Arena, når RIK spiller kampe eller holder events. Det er en del af en ny sponsoraftale mellem RIK og Bo42 til 200.000 kroner.

Viking Fodbold er dog ikke tilfreds med, at navnet kommer til at skifte. Det har nu givet anledning til, at kommunen åbner for indsigelser omkring aftalen mellem RIK og kommunen om, at Rønne Stadion Nord må tage navn efter RIKs sponsor.

- Vi har fornemmet utilfredshed, og vi vil gerne finde ud af, hvad utilfredsheden bunder i, siger Carsten Clemmensen, leder af Idrætsområder i Bornholms Regionskommune.

I RIK er man ked af al den postyr omkring sponsoratet. De mener ikke, der er nogle problemer i, at Rønne Stadion Nord både hedder det og Bo42 Arena, når det foregår i RIK regi.

- Man ser det overalt i verden. I Milano er der to fodboldklubber, der bruger samme stadion, og de har hver deres sponsor. Stadion kommer derfor til at hedde to forskellige ting, siger Benny Pedersen, Formand i RIK.

Svarfristen på indsigelserne er 30. april. Derefter vil kommunen tage stilling til, om der skal ændringer i den eksisterende aftale eller ej.

Viking Fodbold har i dag ikke ønsket at kommentere sagen.