FV19: Valgbussen ruller igen

Så er det tid til, at valgbussen igen ruller. I dag var den på Campus Bornholm for at få de unge til at stemme, men der var ikke en eneste, der mødte op.
Alt var klart til de unge vælgere ude på Campus Bornholm, da valgbussen i dag rullede hen på Campus' parkeringsplads. Der var bare lige det, at ingen unge mødte op.

- Det, synes jeg, er ærgerligt, vi vil jo gerne have de unge til at stemme, siger Maria Løvenstrøm, der er konsulent i kommunen.

Valgbussen havde ellers prøvet at gøre det hyggeligt ved at have slik i bussen, men det var der altså ingen, der rigtig bed på.

Det er ikke en helt uvant situation for valgbussen. For to uger siden holdt bussen også på Campus, og det var i anledningen af Europaparlamentsvalget. Heller ikke her kom de unge forbi for at stemme.

- De forduftede bare efter de to store debatter på Campus, så det er altså ret svært at få dem ind i bussen, lyder det fra Maria Løvenstrøm.

Selvom de ikke har de bedste erfaringer fra Campus Bornholm indtil videre, så giver de ikke op. Til næste valg vil de også lægge vejen forbi Campus.

Det var dog ikke helt for ingenting, at valgbussen var på Campus i dag. Der var i alt fire borgere, der afgav sin stemme i bussen.