Larsen-Jensen: Det er valgresultatet, der tæller

Om hvorvidt bornholmerne ser to kandidater fra samme parti i folketinget, kan i følge Claus Larsen-Jensen være en af årsagerne til Socialdemokratiets tilbagegang i meningsmåling.
At en meningsmålingen peger på, at Venstres Peter Juel-Jensen forbliver i folketinget virker ikke umiddelbart overraskende for Socialdemokratiets Claus Larsen-Jensen:

- Der er nogle tendenser man også ser på landsplan. Venstre har hentet noget, vurderer Larsen-Jensen, der understreger at meningsmålingerne før har snydt.

Socialdemokratiets tilbagegang siden sidste måling i starten af maj, kan i følge folketingskandidaten skyldes flere ting.

- Jeg kan forestille mig, at det handler om, hvorvidt bornholmerne ser to kandidater fra samme parti i folketinget, siger Claus Larsen-Jensen og fortsætter:

- Jeg synes bornholmerne skal overvejene, når man nu kun har to mandater, at man skal have to, der kan slå igennem, afslutter han, og påpeger, at han har en handlingsplan klar til fordel for bornholmerne.

I følge meningsmålingen står Socialdemokratiet til 31,5 procent af stemmerne, hvor Venstre står til 23,1 procent af stemmerne. Rundringningen skal ses som et øjebliksbillede og har gennemsnitlig statistisk usikkerhed på plus minus 3 procent.