Skole siger nej til telefon og tobak

Væk med tobak, mobiltelefon og energidrik fra starten af det nye skoleår, siger skolebestyrelsen på Hans Rømer Skolen i Aakirkeby.
Skolebestyrelsen på Hans Rømer Skolen ønsker at lægge en linje for, hvordan eleverne bruger særligt mobilerne i løbet af en skoledag. Det handler om, hvad bestyrelsen ønsker i forhold til sundhed, herunder både den fysiske og mentale. Skolebestyrelsen ønsker i høj grad at understøtte udvikling af god trivsel for skolens elever og de fællesskaber, de netop indgår i også i skolen, oplyses det i en pressemeddelelse.

Skolebestyrelsen har nu lagt en linje der gælder fra det kommende skoleår. Der er blevet lagt en linje, hvor mobilerne ligger i tasken, og hvor fokus for eleverne vil være at være sammen med kammeraterne på ’ægte vis’.

Bestyrelsen oplyser, at det ligeledes forventes, at man som elev på Hans Rømer Skolen er opmærksom på vigtigheden af sundhed, og at man agerer derefter.

- Energidrikke ønskes ikke, indtag af slik og sodavand sker kun undtagelsesvis. For slet ikke at nævne, når man er elev på Hans Rømer Skolen – så ryges der ikke. Vi får røgfri skoletid, skriver skoleleder Pernille Rigstad fra Hans Rømer Skolen i Aakirkeby.