Onsdagens program for Kulinarisk Ø

Her kan du se hvilke madoplevelser, der er på menuen i dag på Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival.
Hos HØSTET i Nexø kan du smage og opleve Havtorn. Rundvisningen starter kl. 17.

Hallegaard har i samarbejde med Kadeau-kokkene sammensat en menu med bornholmsk kød, grill eller bål i fokus. Prisen for 5 serveringer er 600 kroner pr. person.

På Kirkebogård i Rutsker inviteres der på aftentur i marken med smagsprøver. Her er det muligt at smage asparges, jordbær og nyslynget honning. Det er desuden muligt at tilkøbe kage og kaffe.

Hos WagyuBornholm i Gudhjem kan man se på Wagyukalve og, ifølge værterne, opleve landlig idyl med klipper og fuglesang.

Derudover kan du onsdag d. 26. juni:

Smage på jordbær med fløde på Plantagen i Svaneke, komme til åbent hus på Bialite Gris, tage på guidet øl-tur med frokost på Christiansø, få brunch og tips til urter med Norresan Gudhjem, komme til storytelling og smagsprøver i Svaneke, få havfrisk fisk direkte fra fiskeren, følge kakaobønnen fra jord til bord, få Frokost med 3 slags marinerede sild, smage på forskellige typer most, købe rabarber direkte fra marken og planter i potter til udplantning derhjemme, grave dine egne nye kartofler op, og komme til gin eller kaffesmagning.

Husk – der er tilmelding og begrænset antal pladser til nogle af arrangementerne – se mere på bornholm.info/madfestival.