Det kan du opleve på madfestivalens sidste dag

Kulinarisk Ø 2019 slutter ugen af med 19 arrangementer rundt om på øen.
Det er blevet sidste dag af madfestivalen Kulinarisk Ø 2019. Og har du endnu ikke været til nogle af festivalens mange arrangementer, så kan du stadig nå det, der er nemlig hele 19 arrangementer i dag.

I Østerlars byder Lykkelund Gedemejeri indenfor til hampelækkerier, smagfulde gedemælksprodukter og vandkefir-cocktails. Det sker sammen med Bornholmerhampen og NXØ Brewery.

I Aakirkeby kan man smage på Lehnsgårds olier og sennepper, og komme ind bag produktionen, hvor man arbejder med bæredygtighed i det daglige og for fremtiden.

I Rønne kan du sammen med Østersøens Brænderi smage på gin som ingrediens i både cocktails og mad. Det sker i Torvehal Bornholm.

I Svaneke byder syv af byens fødevareproducenter indenfor til smagsprøver og fortællinger, og Svanekes Venner er med som guide, når du inviteres til rundturen "Svaneke smager af mere".

På Gaarden i Melsted er der madvandring med historiefortællinger, tusmørkestemning, langbordsmiddag og bålhygge.

Og så kan du også få mormorkaffe med hjemmebagte lækkerier i Sandvig, spise jordbær med fløde på Plantagen i Svaneke, få havfrisk fisk direkte hos fiskeren, smage håndlavet chokolade i Hasle med bønner fra Stillehavet, besøge de frie grise hos Bialite i Vestermarie, smage most på Mostballaden i Olsker, smage unik gin i Åkirkeby, grave dine egne kartofler op i Melsted og smage Strabos rabarber, smage mikrogrønt og græsæg i Rø, få torsk med gudhjemmadyppa og sild-øl-snaps i Svaneke, nyde god mad og se solnedgang på Le Port og Norresan, hvor du også kan få lokal brunch og tips til urter.

Husk – der er tilmelding og begrænset antal pladser til nogle af arrangementerne – se mere på bornholm.info/madfestival.

Madfestivallen arrangeres af Destination Bornholm, Gourmet Bornholm – en del af regional madkultur, og Bornholms Landbrug.