Voldtægtssag: Det foregik frivilligt siger tiltalt

Der var tale om frivilligt samvær, forklarede 25-årige voldtægtssigtet i retten.
Den 25-årige mand, der er tiltalt for voldtægt og forsøg på manddrab i Rønne, fastholdt sin forklaring fra grundlovsforhøret i marts, hvor han fortalte, at der var tale om frivilligt samvær med den 18-årige pige, han er tiltalt for at have begået overgrebene imod.

- Hun stod og røg udenfor sin bopæl, da jeg kom forbi på min tur hjem fra byen. Og sammen gik vi ind i hendes lejlighed, fortalte den 25-årige i retten.

Den 25-årige kunne ikke huske, hvad de talte om, inden de gik ind i den 18-åriges lejlighed. Han forklarede i retten, at de havde samleje, og at de kyssede hinanden, efter de var kommet ind. I nævnte rækkefølge.

- Hun gjorde ikke modstand, forklarede den 25-årige i retten.

Han forklarede, at de begge gik ud af lejligheden sammen, og der muligvis opstod diskussion "fordi pigen var genert". Den 25-årige forklarede, at han ikke kunne huske, at han havde været på Stenbanen nær arresten.

Der er billeder fra anholdelsen, hvor den 25-årige havde beskidte bukseknæ.

Han fortalte, at dem havde han fået, da han "sad på knæ og tissede på vej hjem".

Den 25-årige blev anholdt i hjemmet hos en ven. Det var en politihund, der snusede ham op.

Efter anholdelsen fortalte den tiltalte "at han godt vidste at han havde gjort noget forkert".

Han fortalte ved anholdelsen, at han godt vidste, han "havde tvunget den 18-årige til sex".

Han forklarede, at det var "normalt" i Eritrea, hvor han kommer fra, at kvinder sagde nej, selv om de gerne ville have sex.

De forskelle, der er i forklaringerne, han tidligere har givet til politiet og i retten, forklarede den tiltalte med "tolkeproblemer".

Den tiltalte nægtede at have slået den 18-årige pige og at have holdt hende om halsen. Han nægtede også, at pigen havde råbt om hjælp flere gange.