Alle pladser til Besat er ved at være besatte

Der er godt gang i salget til teaterforestillingen Besat. Så meget at der nu er ved at være udsolgt.
Midt i anden spilleuge er der fuld gang i billetsalget til ’BESAT’, og teateret har nu solgt over 70% af billetterne. Og selvom det så omvendt betyder, at der stadig er ledige pladser, er rådet fra teaterchefen, Jens Svane Boutrup, at man ikke skal vente for længe, hvis man vil være helt sikker på at få set forestillingen.

- Vi har selvfølgelig hele tiden håbet på, og troet, at ’BESAT’ ville være en forestilling, der havde en særlig appel til bornholmerne, i og med det er bornholmernes egen historie vi fortæller, og dertil med afsæt i den mest dramatiske periode i nyere tid. Alligevel er vi positivt overraskede over, hvor godt det går med billetsalget og kan bare se, at selvom der de fleste aftener stadig er ledige pladser, risikerer det meget hurtigt at ændre sig til næste uge, hvis det fortsætter på samme måde som nu. Mit råd skal derfor være, at man sørger for at sikre sig en billet så snart som muligt, hvis man har planer om at se forestillingen, for vi har desværre ikke mulighed for hverken at forlænge spilleperioden eller at genopsætte den. Selv om vi gerne ville, siger Jens Svane Boutrup.

"Besat" er første del af Bornholms Teaters store Bornholmerkrønike, hvor teatret over tre år vil fokusere på den nyere bornholmske historie gennem nyskrevet drama.