Dagens video: Leonora på vej ind til Rønne

Klik på video-linket og se en lille musikvideo med billeder, der viser Leonora Christinas ankomst til Rønne.
Dagens største mediebegivenhed på Bornholm, har haft stor bevågenhed ikke blot lokalt, men også i resten af landet. Således sendte TV 2/News og TV 2/Nyhederne flere gange direkte fra Leonora Christinas ankomst til Rønne.

På redaktionen i Aakirkeby har TV 2/Bornholm modtaget henvendelser via mail, der viser at man har fulgt med i både ind og udland. Særligt har mange tyskere bemærket den imponerende hurtigfærge, da den i går passerede igennem Kielerkanalen.

Serverne til TV 2/Bornholms netside har hele dagen haft betydeligt større søgning end normalt. Og mens TV 2/Bornholm live-streamede direkte til nettet i morges var det samme antal gæster inde på serverne på én gang, som for en uge siden under raketopsendelsen ved Nexø.

Klik på videolinket og se en lille film med billeder fra Leonora Christinas første indsejling med kursen sat mod Rønne Havn.

Opdatering 11 juni: TV 2/Bornholm beklager at der fredag aften ved en fejl er lagt en anden video på linket. Fejlen er nu rettet, så interesserede kan se hurtigfærgen sejle ind i havnen i Rønne.