Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Arkitektur'en - om at bygge på havnenProgrammet ser denne gang på et fænomen, der spreder sig rundt til regionens havnebyer.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15 Sobczyk og Sofie spiser æg (G)En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad den bornholmske kok Casper Sobczyk har at gøre med, inden han sammen med vært Sofie Andersen skal kreere en række retter i programmet "Sobczyk og Sofie spiser". I tredje afsnit, er hovedingrediensen æg. Sobczyk skal i dag forsøge at imponere sin lærermester med sine "æg'stra" gode retter.
 • 22:50Nyhedskavalkade (G)
 • 00:2019.30Nyheder (G)
 • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
 • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
 • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

11 ungdomsboliger blev indviet i Rønne

De første ungdomsboliger opført af Bo42 står klar, og 11 studerende modtog idag nøglen til deres nye hjem. Det blev fejret med en indvielsesreception i Rønne.
Emma Myhre skulle i dag overtage nøglerne til sin nye lejlighed. Hun har aldrig set den før og er derfor meget spændt.

- Jeg har kun set billeder, men det er ikke helt det samme som at se den i virkeligheden.

Inden nøglerne blev udleveret, blev de nye boliger indviet, og borgmester Winni Grossbøll klippede et rødt bånd over.

- Det er første gang i længere tid, der bliver bygget nye ungdomsboliger her på Bornholm, men jeg håber ikke, det bliver sidste gang, fortalte Winni Grossbøll til de fremmødte.

Bo40 har i alt bygget 30 lejligheder i fem bygninger på adressen. Det er dog kun 11 af boligerne, der er indflytningsklar. Hver lejlighed koster 3.000 kr. om måneden, og ifølge Bo42s formand Per Carlo Nilsson er det landets billigste ungdomsboliger.

Da Emma Myhre ser sin lejlighed på 37 kvm. for første gang, er hun imponeret.

- Nu er planen, at jeg skal flytte ind d. 1. maj, hvor jeg overtager lejligheden. Jeg glæder mig helt vildt, jeg er meget spændt på det, fortæller Emma Myhre.

Efter planen skal alle 30 boliger være lejet ud 30.september i år.
Fra: Til: Vis:

7 søgeresultater: 7 nyhedsartikler.