Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Arkitektur'en - om at bygge på havnenProgrammet ser denne gang på et fænomen, der spreder sig rundt til regionens havnebyer.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15 Sobczyk og Sofie spiser æg (G)En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad den bornholmske kok Casper Sobczyk har at gøre med, inden han sammen med vært Sofie Andersen skal kreere en række retter i programmet "Sobczyk og Sofie spiser". I tredje afsnit, er hovedingrediensen æg. Sobczyk skal i dag forsøge at imponere sin lærermester med sine "æg'stra" gode retter.
 • 22:50Nyhedskavalkade (G)
 • 00:2019.30Nyheder (G)
 • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
 • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
 • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Campus spiser sammen mod ensomhed

Folkebevægelsen mod Ensomhed sætter igen i år fokus på ensomhed i uge 17 med spisearrangementer over hele landet. Nu melder Campus Bornholm sig på banen.
Campus Bornholm og EU socialfondsprojektet Ungeguide er med, når Folkebevægelsen mod Ensomhed i næste uge igen sætter fokus på ensomhed med spisearrangementer over hele landet.

Campus Bornholm og EU socialfondsprojektet Ungeguide inviterer nemlig eleverne til frokost under åben himmel (hvis vejret tillader det) samt til et oplæg om ensomhed mandag d. 23. april.

Kommunalbestyrelsesmedlem Maria Fromseier Kjærgaard har netop beskrevet ensomhed i en kronik i Kristeligt Dagblad, og hun kommer og fortæller om sine oplevelser på dagen.

Ifølge projektmedarbejder Laura Jespersen er der en sammenhæng mellem sociale arrangementer og fastholdelsen af uddannelsen.

- Vi håber, at spisearrangementer kan være en god måde til at styrke fællesskaber på og derved øge den sociale trivsel på uddannelserne. Vi håber, at spisearrangementet giver grobund for flere lignende sociale aktiviteter, siger hun.

Projekt Ungeguide er et EU socialfondsprojekt fra Bornholms Regionskommune, som fokuserer på fællesskaber for unge, som går på en ungdomsuddannelse på Bornholm.
Fra: Til: Vis:

7 søgeresultater: 7 nyhedsartikler.