Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Ung.bornholmr.dk relanceres i morgen

I morgen kl. 12:00 klippes den virtuelle røde tråd til hjemmesiden Ung.bornholmr.dk, som har fået nyt design. Her fås svar på mange unges spørgsmål og valg.
Hvilke uddannelser er der på Bornholm? Hvor søger jeg hjælp, hvis jeg har problemer? Hvor er Ungeporten, og hvad kan en UU-vejleder hjælpe mig med? Det er nogle af de svar, som unge og deres forældre, fagfolk og virksomheder kan finde, når de klikker ind på hjemmesiden www.ung.bornholmr.dk

Hjemmesiden ung.bornholmr.dk har været online de sidste tre år, som en del af BRKs EU-socialfondsprojektet Ungeguide. Nu relanceres hjemmesiden i et nyt, flot design, som gør det lettere at finde de informationer, man søger.

Klik ind og se det nye design i morgen kl. 12:00, hvor virtuelle røde tråd klippes og hjemmesiden offentliggøres.

www.Ung.bornholmr.dk
Fra: Til: Vis:

1 søgeresultater: 1 nyhedsartikler.