/dit-omraade/kopi-af-indslag/

Lidt om kopiering af indslag og programmer

TV 2/Bornholms programmer og nyhedsindslag er tilgængelige på play.tv2bornholm.dk - derfor er det unødvendigt at købe kopier til privat brug.

Siden vi begyndte at sende i HD, har det ikke teknisk været muligt for os kopiere til DVD. De gamle DVD'er kan slet ikke afspille HD-TV. Vi kan heller ikke tilbyde at konvertere vores klip og programmer til formater, du kan bruge f.eks. på en computer. Det er en besværlig proces.

I praksis har der heller ikke været nogen efterspørgsel i de sidste mange år, fordi de fleste foretrækker at se det på nettet.

Der findes flere forskellige løsninger til at optage TV-programmer, når de udsendes. Der er intet ulovligt i selv at optage vores TV-programmer til privat brug derhjemme.

Til gengæld må hverken personer eller firmaer offentliggøre eller dele billeder eller video, som TV 2/Bornholm har ophavsretten til, uden en særlig aftale med TV 2/Bornholm.

Vil du dele vores indhold, er du meget velkommen til at dele (dybe) links direkte til et indslag eller et program. Men du må ikke lægge vores video direkte ind på din hjemmeside eller lave en kopi og dele det på sociale medier. Men du er altid velkommen til at dele vores egne links og opslag.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. TV 2/Bornholm forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4