/om-os/journalistpraktik/

Journalistpraktik på TV 2/Bornholm

At være i praktik på TV 2/Bornholm er en af de mest sikre veje til at blive en helstøbt tv-journalist. Stationen er kendt for at være et godt uddannelsessted, hvor både faglighed, alsidighed og et solidt fællesskab er i højsædet.

Hvert halve år ansætter vi to journalistpraktikanter fra DMJX (også TVM), SDU eller RUC til 12 måneders praktik. I foråret 2020 regner vi med at ansætte to nye praktikanter med start den 1. august 2020.

Praktikforløbet er delt op i forskellige perioder, men vi tilpasser uddannelsesplanen efter den enkelte, da ingen af os er ens. Hos os prøver du alle genrer indenfor tv-mediet - du skal lave nyheder, reportager, features, live-tv samt deltage i redaktionen på vores talkshow "Mellem os". Samt naturligvis webnyheder og sociale medier.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte praktikantvejleder Louise Enstrøm på telefon 56 93 42 00 eller redaktionschef Peter Funch, telefon 40 42 52 85.

Selve opslaget kommer her og lægges også på det fælles praktiksystem.

Se det seneste opslag fra efteråret 2019.

 

Kom til Åbent Hus, når det passer dig!
Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos os, så kom og besøg os. Vi holder åbent hus hele tiden. Du er velkommen, hvis du vil se os an og møde ledelsen og de nuværende praktikanter.

Er du her en hel dag, kan du endda komme med på en optagelse eller lignende. Det gør vi i stedet for at deltage i de store, landsdækkende messer.

Så hold dig ikke tilbage, hvis du vil besøge os, men tag straks kontakt til redaktionschef Peter Funch. 

Læs også om tidligere og nuværende praktikanters erfaringer her.