/nyheder/kv21/

KV21 på TV 2/Bornholm - deltag selv!

KV21 logoDen 16. november blev der valgt 23 kommunalbestyrelsen og stemt til regionsrådet i Region Hovedstaden.

Du kan se resultaterne af kommunalvalget her

Valgkampen og valgaften har fyldt meget på TV 2/Bornholm i tv, på nettet, Facebook og Instagram. Vi har sat stor pris på mange kommentarer og videoer - og der er plads til flere. Du kan for eksempel sende os video og spørgsmål via menuen 'Kontakt' i vores app. Og du kan komme med kommentarer, spørgsmål og klip på vores side på Facebook.

Gik du glip ag valgaftenen eller vil gense noget - så kan du se alle valgprogrammer her

Valgkampen blev skudt i gang på TV 2/Bornholm med...

Bornholmske stemmer

En politisk messe i samarbejde med Bornholms Tidende og Folkemødet i Aakirkeby-Hallerne søndag den 10. oktober 11.00-17.00

Mød partiet

Op til valget kan du stifte bekendtskab med de lister og partier, der stiller op.

Hver liste, sit program. Programmet sendes første gang kl. 18.30 og genudsendes kl. 21. Naturligvis kan det også ses på play.tv2bornholm.dk og i vores app.

Podcast - Jeg bli'r

Fem morgener op til valget sender vi direkte et sted på øen. Det handler om at lytte til de ønsker og valg, unge med fast bopæl på Bornholm foretager i dagligdagen. Det er kl. 7.45 fra mandag den 8. november til fredag den 12. november. Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag - fredag

De fem programmer følger to reportage-programmer med titel Jeg bli'r - del 1 og Jeg bli'r - del 2, som kan ses på play.tv2bornholm.dk og i tv i dagene op til.


De store debatter i tv